Udgivet i

Ny varmepumpe i Danmark

Det er med stolthed vi nu endelig kan offentlige gøre vores nye samarbejde med en af Europas største varmepumpe producenter.

Det er ingen hemmelighed for nogen at varmepumpen er kommet for at blive, og alle ved også at det kan være en jungle at finde rundt i. Der er masse af varmepumper på marked, og kvaliteten og prisen er til tider meget svingende… En rigtig store del af alle disse varmepumper kommer fra østen, hvor prisen kun kan holdes nede pga. ringe produktionsvilkår og tvivlsom kvalitet. Kun en lille del af pumperne på det danske marked bliver faktisk produceret i Europa, og derfor har det også været vigtig for os at finde en producent placeret i Europa, med samme vision som os, nemlig at kvalitet og service skal være 1 klasse, og hvor udvikling og fremtiden betyder at man hele tiden forsøger at gøre sine produkter bedre og bedre, og finde nye løsninger.

Hvem er det så? Ja sådan tænkte vi også da vi blev præsenteret for firmaet første gang på et besøg hos en anden samarbejdspartner i Italien. Så da vi blev spurgt om vi kendte MAXA måtte vi desværre erkende at det gjorde vi ikke… Og vi må nok sige at vores kontakt gjorde store øjne som han tænkte hvilken planet er de danskere fra.

Da han så spurgte om vi kendte et firma ved navn Ferroli, kunne vi lyse op og sige det gjorde vi da helt bestemt. Faktisk så godt at vi kunne fortælle at Ferroli er en ældre velanset virksomhed som starte sidste i 50’erne, med fokus på produktion af centralvarme kedler, faktisk er Ferroli kendt for sit patent på den første højeffektiv kondensernede kedel med en virkningsgrad på hele 96,15% SÅ JA DET GJORDE VI.

Det vi så ikke vidste er, at allerede tilbage i 1973 var Ferroli så visionær at de var begyndt at arbejde på løsninger med køling af Server rum og data centraler.

Dette skulle så give resultat i 1992 hvor det ny hovedkvarter i Arcole i Nord Italien blev færdig, og omkring 1995 hvor man begyndte produktionen af aircondition anlæg, til hvor man i dag producere luft til luft, luft til vand, til meget større industrianlæg på over 115kw.

Så hvem er MAXA så? Ja det kan siges ganske simpelt, de er efter vores mening en af Europas absolut bedste varmepumpe producenter, og måske faktisk med i TOP 5 over de bedste. Se mere her Varmepumpe

Udgivet i

Ny væghængt pillefyr

Nu er den her, i først omgang er Magikal klar med en 10 & 14kw version af deres væghængte pillekedel, og først i 2021 vil den også kunne leveres i 18kw og 21kw.

Magikal Væghængt pillefyr

Det lille og nemme væghængte pillefyr, fylder ikke meget, og er super nemt at vedligeholde. Fyret kommer i 2 version her i Danmark, den kommer både med indbygget og ekstern pilletransportsystem. Det vil sige, vælger man med indbygget sugemotor, vil den kunne transportere piller op til 5m. ( den kan hente piller 5 meter fra kedlen ) eller med den eksterne sugemotor, hvor det er sugemotoren der bestemmer afstanden. Fordelen ved den sidste løsning er at man kan placere en stor silo i et andet rum, 700kg, 1400kg 5000kg eller mere. Dette giver den fordel, at man har mulighed for at få blæst piller ind fra en lastbil, og derfor slipper man for en masse manuelt arbejde med påfyldning, det eneste man skal, er at tage aske ud engang imellem.

Hevo har selvrensende brænderhoved, som rengør sig selv ved start og stop samt under drift, dette forhinder aske og slagger som vil give en dårligere forbrænding.

Se mere her: Magikal