Udgivet i

Ny væghængt pillefyr

Nu er den her, i først omgang er Magikal klar med en 10 & 14kw version af deres væghængte pillekedel, og først i 2021 vil den også kunne leveres i 18kw og 21kw.

Magikal Væghængt pillefyr

Det lille og nemme væghængte pillefyr, fylder ikke meget, og er super nemt at vedligeholde. Fyret kommer i 2 version her i Danmark, den kommer både med indbygget og ekstern pilletransportsystem. Det vil sige, vælger man med indbygget sugemotor, vil den kunne transportere piller op til 5m. ( den kan hente piller 5 meter fra kedlen ) eller med den eksterne sugemotor, hvor det er sugemotoren der bestemmer afstanden. Fordelen ved den sidste løsning er at man kan placere en stor silo i et andet rum, 700kg, 1400kg 5000kg eller mere. Dette giver den fordel, at man har mulighed for at få blæst piller ind fra en lastbil, og derfor slipper man for en masse manuelt arbejde med påfyldning, det eneste man skal, er at tage aske ud engang imellem.

Hevo har selvrensende brænderhoved, som rengør sig selv ved start og stop samt under drift, dette forhinder aske og slagger som vil give en dårligere forbrænding.

Se mere her: Magikal